Actuele vraag

Op dit moment staat enquête nummer 32 over spelen van pleegkinderen on-line. Je gaat naar de vragenlijst door hier te klikken en kunt inloggen met het wachtwoord dat je per e-mail toegestuurd hebt gekregen.

 

Ben je nog geen lid? Dan kun je hier klikken om jezelf op te geven. Per ommegaande krijg je dan het wachtwoord toegestuurd.

 

Onlangs is vraag 31 geanalyseerd. Deze had als thema ‘diversiteit in pleegzorg’. In deze enquête waren we met name benieuwd naar de gevolgen voor een plaatsing als er tussen ouders en pleegouders sprake is van een andere nationaliteit, een andere taal en/of andere cultuurgebonden normen en waarden die de opvoeding en omgangsregels beïnvloeden. Lees de resultaten hier. lid van het Landelijk Pleegzorg Panel kunt u inloggen met het wachtwoord dat u per e-mail is toegestuurd. U kunt hier klikken om naar de vraag te gaan.Bent u nog géén lid van het Landelijk Pleegzorg Panel, dan kunt u zich hier gratis aanmelden.

Het Landelijk Pleegzorg Panel is geheel afhankelijk van giften en donaties. Om het Landelijk Pleegzorg Panel te steunen met een donatie, klik hier.

 

Ook op facebook wordt doorgediscussieerd over actuele pleegzorgonderwerpen. Klik hier om lid te worden van de panel-facebookgroep.

Volg ons op Twitter